Skip to main content

Assistent transportplanner

>

Ben jij gedreven, heb jij een passie voor transport en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je energie krijgt van plannen en organiseren? Dan is CLdN Cargo B.V. op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste teamplayer om de afdeling Truckplanning te versterken.

Wat ga je doen:
Als Assistent transportplanner assisteer je de transportplanners en maak je deel uit van het team dat zorg draagt voor de dagelijkse planning van de transportcombinaties. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor vervoerders, je houdt laad- en lostijden en wachttijden bij en pakt een stukje facturatie op. Daarnaast word jij opgeleid tot volwaardig transportplanner.
Wat heb jij ons te bieden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde logistieke opleiding op mbo-niveau of affiniteit met transportplanning;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent communicatief sterk en je bent in staat te schakelen met verschillende afdelingen;
  • Stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht denken en handelen behoren tot jouw capaciteiten;
  • Je weet hoe je prioriteiten moet stellen en maakt onderscheid tussen belangrijke en minder belangrijke taken; veel afwisseling tussen verschillende taken vind jij een leuke uitdaging.


Aanbod:
CLdN Cargo B.V. biedt jou een interessante fulltime functie in een leuke en dynamische werkomgeving. We bieden je o.a. een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een solide pensioenregeling. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten voor en door werknemers georganiseerd. De huidige planners starten rond 08:00 uur en zijn om 17.00 uur klaar, dus compacte werktijden. Er is een roulatiesysteem voor de telefoondiensten in de avonduren en weekenden, uiteraard ontvang je hier een vergoeding voor.

Over CLdN CARGO:
CLdN CARGO is een Europese logistieke dienstverlener die zorgt voor 'door-to-door' oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, dit met behulp van weg-, zee-, spoorvervoer. Onze 165 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Voor onze klanten willen we een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden.

Interesse in onze functie als Assistent Transportplanner? Stuur je motivatiebrief en CV naar recruitment.nl@cldn.com ter attentie van S. Roode.

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.