Skip to main content

Containerafdeling (lasser)

>

Bedrijfsomschrijving:
C.RO Tech N.V. is gelegen op de Canadakaai te Zeebrugge en is een dochteronderneming van C.RO Ports Zeebrugge N.V., de Belgische terminaloperator binnen de CLdN groep. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen (roro terminal tractors, reach stacker, (heavy duty) vorkheftrucks enz), scheeps- en wegtransportmaterieel (intermodale weg- en roro-trailers, containers, etc.) en algemene onderhoudswerken van de terminalinfrastructuur binnen de groep. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cldn.com

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige onderhoudsbehoefte van de vloot in beheer is C.RO Tech N.V. op zoek naar een medewerker voor de Containerafdeling.

Functieomschrijving:
U staat in voor de herstelling van containers. Deze lopen regelmatig kleine of grotere schade op tijdens transport die hersteld moeten worden om de containers op veilige manier verder te gebruiken. Herstellingen kunnen zowel aan de houten vloer als de stalen schil zijn. U vervangt onderdelen, herstelt ze terug in hun oorspronkelijke vorm en zorgt voor een kwalitatieve afwerking in de huisstijl van de groep.

Profiel:
Belangrijker dan uw diploma is uw enthousiasme om deel uit te maken van een groep mensen die een bijdrage wil leveren aan een goed werkende logistieke keten door het materieel in goede staat te houden of te brengen en heeft in kader van deze functie voeling met metaalwerken.
U werkt grotendeels zelfstandig, maar bent ook een teamplayer. Verder neemt u initiatief en bent u administratief punctueel en communicatief.
U bent bereid tot het volgen van opleidingen en bezit een rijbewijs B.
U heeft een basiskennis van PC..
U bent bereid tot binnen – en buitenwerk in diverse weersomstandigheden.
Idealiter beschikt u over een diploma A3 mechanica (of gelijkwaardig).
Daarnaast heeft u een heftruckcertificaat en een certificaat lassen halfautomaat.

Aanbod:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een stabiel maar ook dynamisch bedrijf met een stevige ondernemingszin. U ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

U werkt in dagdienst in onze werkplaats op de terminal in Zeebrugge in een 40 uren werkweek, wat u recht geeft op 12 ADV-dagen per jaar bij een voltijdse tewerkstelling.
Heeft u interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met:

Personeelsdienst C.RO Tech NV
Hendrik Van Minderhoutstraat 50, 8380 Zeebrugge
Tel: +32 50 55 71 15 / 55 71 13
HR.zee@croports.com

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.