Skip to main content

Database Administrator

>

CLdN is één van Europa’s meest toonaangevende multimodale logistieke dienstverleners en bestaat uit drie verticaal geïntegreerde bedrijfsactiviteiten: RoRo, Cargo en Ports. Met een vloot van meer dan 20 moderne RoRo-schepen biedt CLdN RoRo meer dan 130 afvaarten per week aan. Onze Cargo afdeling, CLdN Cargo, bezit een vloot van 4500 trailers en 45ft containers en levert logistieke diensten van deur tot deur, waaronder Europees transport van volle ladingen, expeditie en vrachtbeheer. Met CLdN Ports bezit en beheert CLdN heel wat RoRo-havens in Engeland, Nederland en België. De wortels van de CLdN-groep gaan terug tot in 1928. Het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg. Vandaag de dag heeft de groep meer dan 3.000 mensen in dienst.

Omwille van de continue groei zijn we op zoek om ons team te Wilrijk (Antwerpen) te versterken met een uitdagende functie als Database Administrator

je passie voor gegevens stelt je in staat de creatie, configuratie en het beheer van MySQL-/MSSQL-databases op je te nemen om te beantwoorden aan de specifieke behoeften van de business. 

Je ervaring met de infrastructuur zorgt ervoor dat je efficiënt te werk gaat bij de installatie, configuratie, performance tuning, beveiliging en troubleshooting van onze databases en datastores.

Jouw functie

Als Database Administrator toon je interesse voor de verschillende aspecten van de business, voor diverse technologieën en ben je in staat om opdrachten op te nemen en deel te nemen aan gevarieerde projecten:

 • Opvolging van de goede en performante werking van de database servers;
 • Opvolging van de evoluties van de technologieën van databases;
 • Ontwikkeling en review van stored-procedures en triggers;
 • Actieve bijdragen van de evolutie van onze infrastructuur en de automatisering van de installatie-, update- en deployment processen.

Kennis van de volgende technologieën is een troef: Enterprise RDBMS (Oracle, Postgres, MS SQL, Server, ...), Open Source NoSQL/NewSQL alsook ervaring met de tools voor configuration management (Ansible, Puppet, ...), ontwikkeling in Python en database provisioning in de Cloud.

Jouw skills

 • Een volwaardige IT opleiding en meerdere jaren ervaring als database administrator van databanken met MySQL-/MSSQL-producten;
 • Een goede kennis van en ervaring met modellering van gegevens;
 • Ervaring met CI/CD pipelines en vertrouwd met Azure Devops;
 • Je voelt je thuis in een mixed omgeving van Windows en RHEL servers;
 • Flexibel en communicatief ingesteld om vlot kennis te delen met anderen en met hen te overleggen;
 • Efficiënt en autonoom werken bij grote drukte en stress en een hands-on attitude.


Dit heeft CLdN IT Application jou te bieden:

 • Een interessante fulltime functie in een leuke en dynamische werkomgeving;
 • Diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie.


Geïnteresseerd?

Contacteer dan snel onze HR-afdeling via recruitment.be@cldn.com met vermelding Database Administrator.

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.