Skip to main content

HR/Payroll officer

>

Ter uitbreiding van het HR-team is CLdN voor haar vestiging in Ritthem (Vlissingen) op zoek naar een accurate, ambitieuze HR/Payroll Officer. Heb jij ervaring in het ondersteunen en professionaliseren van de HR-afdeling? Ben jij een HR-professional die makkelijk samenwerkt in teamverband, graag bijleert en processen optimaliseert? Zie jij dat cijfermatige zorgvuldigheid bijdraagt aan het welbevinden van je collega’s? Solliciteer dan zeker naar deze veelzijdige functie!
Wat ga je doen? In de rol van HR/Payroll Officer ben je voor een deel verantwoordelijk voor de administratie uitvoering en opvolging van de maandelijkse payroll-verwerking in Nederland. Deze payroll verwerk je in AFAS. Ervaring met AFAS is daarom een pre. Verder houd je je bezig met een stukje controle van facturering. Je rapporteert voor deze taken aan de Head of Payroll. De dagelijkse werkzaamheden hiervoor beslaan ongeveer de helft van je werktijd en bevat o.a. de volgende taken:

 • Correct maandelijkse verloning via AFAS
 • Eerste contact met collega’s met betrekking tot het beantwoorden van vragen over de verloning
 • Administratieve taken op het gebied van pensioen, verzekeringen en tijdregistratie
 • Verder optimalisatie van de werkprocessen op het gebied van tijdregistratie en verloning


Daarnaast ondersteun je (administratief) op het gebied van recruitment. Het belang van de eerste indruk en de impact van de eerste dagen van werknemers op hun integratie en prestaties onderken je als geen ander. Je rapporteert voor deze taken aan de HR Verantwoordelijke Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan hierbij onder andere uit:

 • Eerste aanspreekpunt en nauwe samenwerking met de HR Adviseur
 • Verwerken van mutaties inzake de personeelsadministratie;
 • Onderhouden van een efficiënte samenwerkingsrelatie met recruiters, payroll-uitvoerders, etc.;
 • Toezien op een duidelijke, tijdige en efficiënte communicatie over alle HR-activiteiten.


Jouw profiel We zijn op zoek naar een zelfstandige en allround HR Officer, met een (beperkte) ervaring in het werken binnen een dynamische omgeving. Hierbij ben je iemand die nauwkeurig werkt en het belang kent van zorgvuldigheid in de verwerking van administratieve taken op gebied van payroll- en recruitment.

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM of gelijkwaardig door ervaring;
 • Bij voorkeur ten minste 1 jaar werkervaring als HR en/of Payroll Officer;
 • Computervaardig, je bent vlot in Excel en Word en hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Online en/of Protime;
 • Kennis van salarisadministratie en/of in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
 • Actuele kennis van sociale wet- en regelgeving en arbeidsrecht


Wat wij bieden Een fulltime functie in een stimulerende werkomgeving, met een uitdagende baan waar je de kans krijgt om initiatief te tonen. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar ruime mogelijkheden liggen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:

 • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
 • 8,6% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een solide pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons kantoor in Ritthem (Vlissingen), met de mogelijkheid om gedeeltelijk/ incidenteel vanuit huis te werken.


Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze functie? Richt je CV en motivatiebrief of je bijkomende vragen aan recruitment.nl@cldn.com t.a.v. Rowan Gielbert (HR Verantwoordelijke Nederland). Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen via telefoonnummer 0181-244930.

Over ons

De CLdN-groep is een Europese logistieke dienstverlener die diverse diensten biedt waarbij gebruik wordt gemaakt van weg-, zee-, en spoorvervoer. In Nederland zijn wij actief met meerdere divisies, welke gezamenlijk gespecialiseerd zijn in de behandeling van containers, trailers en nieuwe voertuigen. Daarnaast hebben wij een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten, zowel op vlak van stockage en distributie, onderhoud en herstelling, als van ombouw van nieuwe voertuigen. In Rotterdam (Botlek) en Vlissingen zijn er ruim 400 medewerkers werkzaam voor de groep. Voor meer informatie over de groep kun je kijken op: www.cldn.com/

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.