Skip to main content

Java Full Stack Developer

>

CLdN is één van Europa’s meest toonaangevende multimodale logistieke dienstverleners en bestaat uit drie verticaal geïntegreerde bedrijfsactiviteiten: RoRo, Cargo en Ports. Met een vloot van meer dan 20 moderne RoRo-schepen biedt CLdN RoRo meer dan 130 afvaarten per week aan. Onze Cargo afdeling, CLdN Cargo, bezit een vloot van 4500 trailers en 45ft containers en levert logistieke diensten van deur tot deur, waaronder Europees transport van volle ladingen, expeditie en vrachtbeheer. Met CLdN Ports bezit en beheert CLdN heel wat RoRo-havens in Engeland, Nederland en België. De wortels van de CLdN-groep gaan terug tot in 1928. Het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg. Vandaag de dag heeft de groep meer dan 3.000 mensen in dienst. 

Omwille van de continue groei zijn we op zoek om ons team te Wilrijk (Antwerpen) te versterken met een uitdagende functie als Java Full Stack Developer bij CLdN IT Applications NV. 

 

Jouw functie

Als Java Full Stack Developer bij CLdN IT Applications ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van end-to-end sofware oplossingen voor het beheer van RoRo ( Roll-On Roll Off). Je hebt uitgebreide kennis van Java EE en de bijhorende technologieën zoals Hibernate, JDBC ( MySQL), Maven, GIT en Tomcat. Je bent ook bekend met front-end technologieën zoals Vaadin,GWT, HTML5, CSS, JavaScript, REST, SOAP, XML, JSON,JSP .

Je hebt ervaring met Spring  en Spring Boot  en kunt werken met Spring Security en Junit//Mockito/Spock voor unit testing. Je bent bekend met zowel back-end als front- end ontwikkeling en kunt werken met IDE’s zoals Eclipse en kent tools als SoapUI, Postman, Dbeaver en Flyway. 

Kennis van Docker,Podman,MySQL, MSSQL, Linux (RHEL8), Apache,Tomcat,  Ansible en Python zijn een pluspunt

Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een passie voor het bouwen van robuuste, schaalbare en goed ontworpen software en hebt een kritische blik op codekwaliteit. Kortom, als Java Full Stack Developer bij CLdN IT Applications ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van end-to-end softwareoplossingen voor RoRo-beheer. Je bent in staat om te werken aan alle aspecten van het ontwikkelingsproces en te zorgen voor een naadloze integratie tussen de verschillende componenten. 

 

Jouw skills

  • Je voelt je thuis in een mixed omgeving van Windows en RHEL servers;

  • Flexibel en communicatief ingesteld om vlot kennis te delen met anderen en met hen te overleggen;

  • Sterk verantoordelijksgevoel , nemen van ownership.

 

Dit heeft CLdN IT Application jou te bieden:

  • Een interessante functie in een leuke en dynamische werkomgeving;

  • Diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie. 

 

Geïnteresseerd?

Contacteer dan snel onze HR-afdeling via recruitment.be@cldn.com met vermelding Java Full Stack Developer