Skip to main content

Medewerker Infrastructuur (m/v/x)

>

Medewerker Infrastructuur (m/v/x)

Bedrijfsomschrijving:

CLdN Tech N.V. is gelegen op de Canadakaai te Zeebrugge en is een dochteronderneming van CLdN Ports Zeebrugge N.V., de Belgische terminaloperator binnen de CLdN groep. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen (ro-ro terminal tractors, reach stacker, (heavy duty) vorkheftrucks enz.), scheeps- en wegtransportmaterieel (intermodale weg- en ro-ro-trailers, containers, etc.) en algemene onderhoudswerken van de terminalinfrastructuur binnen de groep. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cldn.com

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige onderhoudsbehoefte van de gebouwen en terminals in beheer is CLdN Tech N.V. op zoek naar een medewerker voor de infra afdeling.

Functieomschrijving:

U staat in voor de opvolging van periodieke keuringen zoals ladders, hijsmaterialen, brandblussers, …  verder staat u in voor kleine herstellingen aan de gebouwen (geen electriciteitswerken) & het netjes houden van de terminals.

Profiel:

Belangrijker dan uw diploma is uw enthousiasme om deel uit te maken van een groep mensen die een bijdrage wil leveren aan een goed werkende logistieke keten door de gebouwen en terminals in goede staat te houden of te brengen en heeft in kader van deze functie voeling met kleine herstellingswerken.

U werkt grotendeels zelfstandig, maar bent ook een teamplayer. Verder neemt u initiatief en bent u administratief punctueel en communicatief.

U bent bereid tot het volgen van opleidingen en bezit een rijbewijs B.

U heeft een basiskennis van PC.

U bent bereid tot binnen – en buitenwerk in diverse weersomstandigheden.

Aanbod:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een stabiel maar ook dynamisch bedrijf met een stevige ondernemingszin. U ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

U werkt in dagdienst in onze werkplaats op de terminal in Zeebrugge in een 40 uren werkweek, wat u recht geeft op 12 ADV-dagen per jaar bij een voltijdse tewerkstelling.

Heeft u interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met:

Personeelsdienst CLdN Tech NV

Hendrik Van Minderhoutstraat 50, 8380 Zeebrugge

Tel: +32 50 55 71 15/ 55 71 13

HR.zee@cldn.com

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.