Skip to main content

Operationeel Commercieel Medewerker (afdeling Zuid Europa)

>

Heb jij een passie voor transport en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven van Rotterdam? CLdN CARGO BV zoekt verwege de beoogde groei een enthousiaste teamplayer om de afdeling Zuid Europa te versterken.

Operationeel Commercieel Medewerker Italië of Iberia (m/v) - 40 uur

Functieomschrijving

Als operationeel commercieel medewerker Italie of Iberia ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning voor Italië, Spanje of Portugal. Je bent meer dan alleen een visitekaartje. Jij zorgt er namelijk voor dat het traject van A tot en met Z op rolletjes verloopt voor klanten die gebruik maken van onze services. Deze rol richt zich specifiek op onze klanten in Italië of Iberia. Dagelijks optimaliseer je de transportstromen door de juiste planningscombinaties te maken en werk je samen met de klant om ons serviceniveau te verbeteren. Door een goede samenwerking met zowel de klant als je collega’s werk je mee aan de groei van de organisatie.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je bent de schakel tussen klant, transporteur en collega;
  • Je instrueert, boekt en bewaakt de voortgang van het transport bij charters, operators, terminals en collega’s;
  • Je hebt contact met de klant en zorgt voor aanwas van nieuwe klanten en lading;
  • Je bent verantwoordelijk voor de dossieropmaak en administratieve afwikkeling van het dossier;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand.

Profiel

  • Je hebt een relevante logistieke opleiding afgerond op minimaal HBO niveau of gelijkgesteld door ervaring;

  • Jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend (geschreven en gesproken), Spaans/Portugees/Italiaans is een pré;

  • Je beschikt over commerciële en communicatieve vaardigheden;

  • Je bent een teamplayer;

  • Je bent klantgericht, gedreven, hands-on, gemotiveerd, flexibel en collega's zien jou als een positieve werkkracht;

Over CLdN CARGO

CLdN CARGO is een Europese dienstverlener die zorgt voor 'door-to-door' oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, dit met behulp van weg-, zee-, spoorvervoer. Onze 165 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Voor onze klanten willen we een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden.

Aanbod

CLdN CARGO biedt je een interessante fulltime functie in een leuke en dynamische werkomgeving. We bieden je o.a. een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een solide pensioenregeling. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten na werktijd voor medewerkers georganiseerd, zoals ons jaarlijks terugkerend personeelsfeest, sportevents, pubquiz etc.

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.