Skip to main content

Tender Manager

>

Krijg jij energie van logistieke data, freight management en het sluiten van de deal? Dan is CLdN Cargo op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven professional om de afdeling Tenders te versterken. 


Wat ga je doen? 
Als Tender Manager bij CLdN Cargo deel je jouw kennis over tenderprocessen en gebruikt logistieke data om binnenkomende tenders zo goed mogelijk vorm te geven. Ook volg je binnenkomende tenders en grotere prijsaanvragen nauwkeurig en tijdig op. Daarnaast ben je actief bezig met het optimaliseren en digitaliseren van het tenderproces. Verder bestaat je takenpakket uit de volgende werkzaamheden: 

•    Bewaken van de voortgang omtrent de tenders en analyses en bent daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de output;
•    Analyseren van de bestaande transportnetwerken en gaat met een kritische blik op zoek naar optimalisatie;
•    Bieden van ondersteuning aan het commerciële team voor wat betreft analyses in algemene zin;
•    Op dagelijkse basis sta je in contact met de operationele en commerciële afdelingen binnen CLdN Cargo en met onze leveranciers en klanten.

Wie ben jij? 
Van een Tender Manager verwachten wij minimaal een afgeronde HBO opleiding in een logistieke of economische richting. Als persoon ben je integer, toon je iniatief, werk je accuraat en zelfstandig. Ook verwachten wij:  

•    Minimaal 5 jaar ervaring in een transport- of 3PL-omgeving;
•    Ervaring met Excel en het werken met datatools;
•    Het sterke analytisch vermogen om complexe logistieke vraagstukken te kunnen analyseren;
•    Dat jouw Nederlands en Engels uitstekend is, zowel geschreven als gesproken.

Wij bieden jou: 
Een interessante functie (32-40 uur) in een dynamische werkomgeving. Regelmatig reizen tussen onze kantoren in Zeebrugge, Antwerpen en Rotterdam is onderdeel van deze functie. Gezien het zwaartepunt van de interne contacten in Zeebrugge zal zijn, geniet een kandidaat met standplaats Zeebrugge of Antwerpen onze voorkeur. Echter zijn kandidaten met standplaats Rotterdam ook zeer welkom. Daarnaast bieden wij:  

•    Marktconform salaris;
•    8% vakantiegeld;
•    25 vakantiedagen;
•    Solide pensioenregeling;
•    Diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie.

Contact 
Wil je solliciteren op deze functie? Stuur je cv dan naar Yoel van Dalen (HR Officer) bij CLdN. 
E: Recruitment.rtm@cldn.com  
T: 0181-244928 


Over CLdN Cargo: 
CLdN Cargo is een Europese logistieke dienstverlener die zorgt voor 'door-to-door' oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, dit met behulp van weg-, zee-, spoorvervoer. Onze 165 werknemers zijn werkzaam in Ne derlan d, Belgi ë, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Voor onze klanten willen we een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden. Sinds 2022 heeft CLdN Cargo een aparte afdeling welke 100% gericht is op ontwikkeling van nieuwe diensten en uitbreiding van het multimodale netwerk in Europa. Binnen development is onze Forwarding afdeling een belangrijke motor. 

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.