Skip to main content

Terminal Medewerker - Lashing Materials - M/V

>

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij een passie voor transport en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven van Rotterdam? CLdN Cargo zoekt een enthousiaste teamplayer om onze trailerafdeling te versterken:

Terminal Medewerker - Lashing Materials - M/V

 

Jouw rol:
Als Terminal Medewerker – Lashing Materials zorg je voor de voorraad, recovery en uitgifte van ladingszekeringsmaterialen. Het draait hierbij om de ladingszekeringsmaterialen zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. Naast het uithalen en uitgeven van deze materialen (sjorbanden, hoeken, anti-slipmatten) kun je ook ingezet worden voor ander terminal activiteiten, zoals controle op ladingpapieren, maken van foto’s van schademeldingen etc.

 

Jouw profiel:

  • Je bent ordelijk, zelfstandig, flexibel en collegiaal.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken.
  • Je bent allround inzetbaar en houdt van aanpakken.

 

Ons aanbod:
CLdN CARGO biedt je een interessante functie in een leuke en dynamische werkomgeving. We bieden je o.a. een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen bij een full time dienstverband en een solide pensioenregeling. Werkuren zijn flexibel en in overleg. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten na werktijd voor en door medewerkers georganiseerd.

 

Over CLdN CARGO:
CLdN CARGO is een logistieke dienstverlener die, door het inzetten van eigen assets, door-to-door transportoplossingen mogelijk maakt in heel Europa. Door strategische overeenkomsten te sluiten met klanten en leveranciers, kunnen we gepersonaliseerde en innovatieve oplossingen aanbieden voor transporten over de weg, de zee, per spoor of per barge.

 

Met een internationaal team van 170 mensen, bieden we onze klanten vier gespecialiseerde diensten aan:

  • Container activiteiten
  • Trailer activiteiten
  • Intermodaal transport
  • Specialised transport services

 

Contact:
Wil je solliciteren op deze functie of heb je nog bijkomende vragen? Richt je CV en motivatiebrief of je bijkomende vragen aan Mieke Lauwers, HR Manager bij CLdN CARGO.

 

Mevr. M. Lauwers

Merseyweg 70 - Havennummer 5230

NL-3197 KG Rotterdam

Tel: +32 499698722

E-mail: mieke.lauwers@cldncargo.com

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.