Skip to main content

Transportplanner

>

Heb jij een passie voor transport en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is CLdN CARGO BV zoekt naar jou! CLdN Cargo BV zoekt een enthousiaste teamplayer om de afdeling Tralierplanning te versterken.

Wat ga je doen:
Als Transportplanner maak je deel uit van het team dat zorg draagt voor de dagelijkse planning van de transportcombinaties, het functioneel aansturen van vervoerders en het onderhouden van deze contacten. Een transportplanner houdt zich aan de laad- en lostermijnen van klanten, met in achtneming van de huidige wet- en regelgeving.
Wat heb jij ons te bieden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde logistieke opleiding op mbo-niveau en affiniteit met transportplanning;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent communicatief sterk, in staat te schakelen met verschillende afdelingen;
  • Stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht denkn en handelen behoren tot jouw capaciteiten.


Aanbod:
CLdN CARGO biedt je een interessante fulltime functie in een leuke en dynamische werkomgeving. We bieden je o.a. een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een solide pensioenregeling. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling binnen de functie en onze organisatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten voor en door werknemers georganiseerd. De huidige planners starten rond 08:00 uur en zijn om 17.00 uur klaar, dus compacte werktijden. Er is een roulatiesysteem voor de telefoondiensten in de avonduren en weekenden, uiteraard ontvang je hier een vergoeding voor.


Over CLdN CARGO:
CLdN CARGO is een Europese logistieke dienstverlener die zorgt voor 'door-to-door' oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, dit met behulp van weg-, zee-, spoorvervoer. Onze 165 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Voor onze klanten willen we een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden.
Interesse in onze functie als Transportplanner? Stuur je motivatie brief en CV naar:


Mevr. S. Roode
Merseyweg 70
Havennummer 5230
NL-3197 KG Rotterdam
E-mail: recruitment.nl@cldn.com


Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.