Skip to main content

Medewerker - Trailer afdeling

>

C.RO Tech N.V. is gelegen op de Canadakaai te Zeebrugge en is een dochteronderneming van C.RO Ports Zeebrugge N.V., de Belgische terminaloperator binnen de CLdN groep. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen (roro terminal tractors, reach stacker, (heavy duty) vorkheftrucks enz), scheeps- en wegtransportmaterieel (intermodale weg- en roro-trailers, containers, etc) en algemene onderhoudswerken van de terminalinfrastructuur binnen de groep. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cldn.com

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige onderhoudsbehoefte van de vloot in beheer is C.RO Tech N.V. op zoek naar een medewerker voor de Trailer afdeling.

Functieomschrijving:
U staat in voor het uitvoeren van het 6 maandelijks onderhoud, de jaarlijkse keuring, monteren van lagers, herstellen en testen van remmen, herstellen van zeil en bovenbouw en het bijhouden van onderhoudsfiches van de trailers.

Profiel:
U beschikt over een diploma secundair onderwijs in een technische richting.
U bent een teamplayer, neemt initiatief en bent zowel administratief punctueel als communicatief. U bent bereid tot het volgen van opleidingen en bent in het bezit van rijbewijs B. Rijbewijs CE is een pluspunt. U heeft een basiskennis van PC (invullen van gegevens op excel – foto’s downloaden en doormailen).
Zowel binnenwerk als buitenwerk ( in verschillende weersomstandigheden).

Aanbod:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een zeer dynamisch, stabiel bedrijf met een stevige ondernemingszin. U ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

Heeft u interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met:
C.RO Tech N.V
T.a.v. Personeelsdienst
Hendrik Van Minderhoutstraat 50, 8380 Zeebrugge
Tel: +32 50 55 71 15
HR.Zee@croports.com

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.