Skip to main content

Boekhouder

>

Ter uitbreiding van de financiële administratie is CLdN voor haar vestiging in Ritthem (Vlissingen) op zoek naar een accurate, ambitieuze Boekhouder. Heb jij ervaring in de financiële administratie? Ben jij een Boekhouder die makkelijk samenwerkt in teamverband? Solliciteer dan zeker naar deze functie!

Wat ga je doen? 
Als Boekhouder wordt er van je verwacht de periodieke managementrapportering, de kwartaal- en jaarafsluiting van de boekhouding, opmaak van de jaarrekening en de fiscale aangiftes voor je rekening te nemen en zelfstandig af te werken. Je zal ook instaan voor de communicatie hierover met het management en de externe auditor.
Je zal betrokken worden bij berekeningen voor de tonnage taks regeling, transfer pricing verplichtingen, ATAD2, DAC6 en andere EU-richtlijn verplichtingen.

Jouw profiel
Je beschikt over een HBO-diploma SPD, MBA of gelijkwaardig met minimaal 2 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of boekhoudafdeling en kan deze functie nauwkeurig, consciëntieus en zelfstandig uitoefenen. Zeer goede kennis van Nederlands en Engels is vereist. Ervaring met transfer pricing en IFRS is een plus of de bereidheid je hierin te verdiepen via bijscholing.

Wat wij bieden 
Een fulltime functie (40 uur) in een uitdagende havenomgeving met een uitgebalanceerd salarispakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een solide pensioenregeling;
  • Een werkplek op ons kantoor in Ritthem (Vlissingen), met de mogelijkheid om gedeeltelijk/ incidenteel vanuit huis te werken.


Solliciteren? 
Wil je solliciteren op deze functie? Richt je CV en motivatiebrief of je bijkomende vragen aan recruitment.nl@cldn.com t.a.v. Michiel Olthuis. Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen via telefoonnummer 0118-480026.