Skip to main content

Customer Service Medewerker (Accountspecialist)

>

CLdN is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde kade-tot-kade en deur-tot-deur logistieke oplossingen. CLdN is opgericht in 1929 en zorgt voor betrouwbaar, kosteneffectief transport dat de belangrijkste economische gebieden van Europa met elkaar verbindt. Met meer dan 30 schepen en 200 afvaarten per week, biedt CLdN shortsea roll-on / roll-off (ro-ro) verbindingen tussen het Europese continent, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Iberia en Scandinavië. Daarnaast biedt CLdN de laagste CO2-voetafdruk van alle West-Europese RoRo-operators. CLdN's vracht- en multimodale diensten hebben een breed Europees bereik door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van schepen, terminals en infrastructuur. Onze 3.000 medewerkers zorgen ervoor dat CLdN zijn missie kan vervullen: to excel as an integrated provider of maritime links. 

 

Heb jij een passie voor auto’s en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij enthousiast, sociaal en commercieel ingesteld? Werk je graag in teamverband en in een informele, dynamische werkomgeving? CLdN Automotive is op zoek naar een gedreven Account Specialist ter versterking van het Customer Service team op de locatie Rotterdam Car Terminal in het hart van de Rotterdamse haven. 

CLdN Automotive is logistiek dienstverlener op het gebied van fabrieksnieuwe personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Op onze terminal in de Botlek worden deze voertuigen afkomstig uit fabrieken verspreid over de hele wereld gelost van boot, truck en trein, opgeslagen, gemodificeerd, aflever klaar gemaakt en doorgevoerd binnen West-Europa en naar het Verenigd Koninkrijk. Onze klanten bestaan voornamelijk uit autofabrikanten en hun importeurs. Daarnaast is CLdN Automotive actief als expediteur voor ‘alles wat rijdt of rolt’ en breakbulk waarbij wordt samengewerkt met een groot netwerk van verladers, vervoerders en rederijen.

 

Jouw functie 

Als Account Specialist ben jij de verbindende schakel tussen onze klanten wiens belangen je behartigt binnen de organisatie en de verschillende operationele afdelingen op de terminal en daarbuiten. Je bent het centrale aanspreekpunt voor importeurs, transporteurs, rederijen en andere belanghebbenden. Het gehele proces, van aankomst tot levering aan de klant en het daarbij voorzien van de juiste behandelingen en formaliteiten, wordt door jou georganiseerd. Verder bestaat jouw takenpakket onder andere uit: 

• Dagelijks contact onderhouden met alle in- en externe stakeholders; 

• Monitoren van de voortgang en waar nodig bijsturen van de operationele processen; 

• Controle op kwantiteit én kwaliteit van de behandelde voertuigen; 

• Anticiperen op mogelijke afwijkingen eg. vertragingen en overschrijding van doorlooptijden; 

• Zelfstandig aandragen en tot uitvoering brengen van verbeteringen binnen de verschillende processen; 

• Uitwerken en aanbieden van offertes betreffende terminal- en forwarding activiteiten. 

 

Jouw skills

Je hebt een afgeronde HBO- of MBO-niveau 4 opleiding en enige relevante werkervaring binnen de logistiek en/of automotive sector. Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Daarnaast ben je resultaatgericht, in staat om je in te leven in de wensen van de klant en te denken in mogelijkheden en oplossingen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een commerciële instelling en werkt nauwkeurig en georganiseerd. Om onze locatie te bereiken beschik je bij voorkeur over eigen vervoer en in ieder geval over een geldig Nederlands rijbewijs. 

 

Dit hebben wij jou te bieden

Een uitdagende functie in een dynamische internationale omgeving en op een unieke locatie. Wij bieden een fulltime dienstverband met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling, goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer en ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Verder bieden wij: 

  • • 27 vakantiedagen per jaar; 
  • • 8,33% vakantiegeld; 
  • • 13e maand; 
  • • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer; 
  • • Een goede pensioenregeling. 

 

 

Geïnteresseerd?

Wij maken graag kennis met je! Reageer met een motivatiebrief en CV per e-mail naar: recruitment.nl@cldn.com. Het kunnen overleggen van een VOG behoort tot de vereisten in de procedure.