Skip to main content

Customer Service Medewerker (Accountspecialist)

>

Heb jij een passie voor auto’s en logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij enthousiast, sociaal en commercieel ingesteld? Werk je graag in teamverband en in een informele, dynamische werkomgeving? Goed nieuws! CLdN Automotive is op zoek naar een gedreven Customer Service Medewerker (Account Specialist) voor de afdeling Customer Service op de locatie Rotterdam Car Terminal in het hart van de Rotterdamse haven.

CLdN Automotive is logistiek dienstverlener op het gebied van fabrieksnieuwe personenauto’s, bedrijfswagens en trucks. Op onze terminal in de Botlek worden deze voertuigen afkomstig uit fabrieken verspreid over de hele wereld gelost (van boot, truck en trein), opgeslagen, gemodificeerd, aflever klaar gemaakt en doorgevoerd binnen West-Europa en naar het Verenigd Koninkrijk. Onze klanten zijn voornamelijk autofabrikanten en hun importeurs. Daarnaast is CLdN Automotive actief als expediteur voor ‘alles wat rijdt of rolt’ en breakbulk waarbij wordt samengewerkt met een groot netwerk van verladers, vervoerders en rederijen.

Wat ga je doen?

Je gaat het bestaande Customer Service team bestaande uit vijf personen versterken. Als Customer Service Medewerker (Account Specialist) ben jij de verbindende schakel tussen onze klanten wiens belangen je vertegenwoordigt binnen de organisatie en de verschillende operationele afdelingen. Je bent het centrale aanspreekpunt voor importeurs, transporteurs, rederijen en andere belanghebbenden. Het gehele proces, van order tot tijdige levering aan de klant en daarbij voorzien van de juiste behandelingen en formaliteiten, wordt door jou georganiseerd. Verder bestaat jouw takenpakket onder andere uit:

 • Dagelijks onderhouden van contact met alle in- en externe stakeholders;
 • Monitoren/bewaken van de operationele processen en waar nodig bijsturen;
 • Anticiperen op mogelijke overschrijding van de looptijden of andere afwijkingen;
 • Controle op kwantiteit én kwaliteit van de behandelde voertuigen;
 • Zelfstandig aandragen en tot uitvoering brengen van oplossingen/verbeteringen binnen de verschillende processen.

 

Wat heb jij ons te bieden?

Wij zoeken een Customer Service Medewerker (Account Specialist) voor 40 uur per week. Wij vragen een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding met minimaal 2 jaar relevante werkervaring of enkel een afgeronde hbo-opleiding. Daarnaast ben je resultaatgericht, in staat om je in te leven in de wensen van de klant en te denken in oplossingen. Verder zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Slagvaardig en stressbestendig is, zelfstandig en nauwkeurig werkt;
 • In het bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer (onze locatie is met het OV beperkt bereikbaar)

 

Dit hebben wij jou te bieden!

Een fulltime dienstverband in een uitdagende en dynamische omgeving met een marktconform salaris (mede afhankelijk van ervaring en leeftijd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Verder bieden wij:

 • 27 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 13e maand;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Pensioenregeling.

 

Enthousiast geworden?

We maken graag kennis met je! Reageer met een motivatiebrief en CV per e-mail naar: recruitment.nl@cldn.com. Het kunnen tonen van een VOG behoort tot de vereisten in de procedure. Voor meer informatie over de functie kun je ook bellen met Ferry Kooijman op telefoonnummer +31 653 231 141. Of neem een kijkje op onze website www.cldn.com