Skip to main content

Medewerker Mafi afdeling (lasser- monteur)

>

Bedrijfsomschrijving:
C.RO Tech N.V. is gelegen op de Canadakaai te Zeebrugge en is een dochteronderneming van C.RO Ports Zeebrugge N.V., de Belgische terminaloperator binnen de CLdN groep. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen (roro terminal tractors, reach stacker, (heavy duty) vorkheftrucks enz), scheeps- en wegtransportmaterieel (intermodale weg- en roro-trailers, containers, etc) en algemene onderhoudswerken van de terminalinfrastructuur binnen de groep. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cldn.com

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige onderhoudsbehoefte van de vloot in beheer is C.RO Tech N.V. op zoek naar een medewerker voor de Mafi afdeling.

Functieomschrijving:
Om de cargo bestaande uit trailers en containers aan boord van onze roll-on-roll-off schepen te laden, te lossen en veilig vast te sjorren wordt specifiek materieel ingezet: roll-trailers ook wel mafi’s genoemd, roro cassettes en roro trestles. Om de veiligheid en beschikbaarheid van de vloot te garanderen is er een jaarlijks inspectieprogramma, daarnaast zijn er af en toe ook beschadigingen van het materieel tijdens het laden en lossen of transport op zee.
U staat in voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspecties, het onderhoud, herstellen en testen van de units. Het onderhoud en de herstelling bestaat hoofdzakelijk uit het monteren van lagers, smeren, oplassen van scheuren en herschilderen.

Profiel:
Belangrijker dan uw diploma is uw enthousiasme om deel uit te maken van een groep mensen die een bijdrage wil leveren aan een goed werkende logistieke keten door het materieel in goede staat te houden of te brengen en heeft in kader van deze functie voeling met montage en metaalwerken.
U werkt grotendeels zelfstandig, maar bent ook een teamplayer. Verder neemt u initiatief en bent u administratief punctueel en communicatief.
U bent bereid tot het volgen van opleidingen en bezit een rijbewijs B.
U heeft een basiskennis van PC.
U bent bereid tot binnen – en buitenwerk in diverse weersomstandigheden.
U beschikt over een diploma secundair onderwijs.
Een heftruckcertificaat en een certificaat lassen halfautomaat vormt eveneens een pluspunt.

Aanbod:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een zeer dynamisch, stabiel bedrijf met een stevige ondernemingszin. U ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

U werkt in dagdienst in onze werkplaats op de terminal in Zeebrugge in een 40 uren werkweek, wat u recht geeft op 12 ADV-dagen per jaar bij een voltijdse tewerkstelling.

Heeft u interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met:
Personeelsdienst C.RO Tech NV
Hendrik Van Minderhoutstraat 50, 8380 Zeebrugge
Tel: +32 50 55 71 15 / 55 71 13
HR.zee@croports.com

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.