Skip to main content

Onderhoudstechnieker havenvoertuigen

>

Bedrijfsomschrijving:
C.RO Tech N.V. is gelegen op de Canadakaai te Zeebrugge en is een dochteronderneming van C.RO Ports Zeebrugge N.V., de Belgische terminaloperator binnen de CLdN groep. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen (roro terminal tractors, teach stacker, (heavy duty) vorkheftrucks enz), scheeps- en wegtransportmaterieel (intermodale weg- en roro-trailers, containers, etc) en algemene onderhoudswerken van de terminalinfrastructuur binnen de groep. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cldn.com

Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige onderhoudsbehoefte van de vloot in beheer is C.RO Tech N.V. op zoek naar een onderhoudstechnieker Havenvoertuigen.

Functieomschrijving:
U staat, na een interne opleiding, in voor het algemeen onderhoud van diverse types havenvoertuigen: roro terminal tractors (tugmasters), reach stackers, vorkheftrucks, translifters alsook divers ander gemotoriseerd (rollend) materieel. Dit onderhoud bestaat zowel uit gepland onderhoud als herstellingen. U voert deze werkzaamheden uit in onze werkplaats of als interventie op onze verschillende kaaien in Zeebrugge.

Profiel:
U beschikt over een diploma (mechanica, elektromechanica, automechanica of gelijkaardig) en bent minstens in het bezit van een rijbewijs B. Machinemechanica, pneumatica en hydraulica boeien u sterk. Tevens heeft u interesse in de elektronische aansturing van machines.
U bent een teamplayer, neemt initiatief, bent administratief punctueel, stressbestendig en communicatief. Werken in het ploegensysteem vormt, na een geslaagde inloopperiode tijdens de dagdienst, voor u geen probleem.

Profiel:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een zeer stabiel bedrijf met een stevige ondernemingszin bedrijf. U ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

Heeft u interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met :
Personeelsdienst C.RO Tech NV
Hendrik Van Minderhoutstraat 50, 8380 Zeebrugge
Tel: +32 50 55 71 15 / 55 71 13
Personeel@croports.com

 

 

 

PRIVACY NOTICE FOR JOB APPLICANTS

CLdN careers privacy EN
CLdN careers privacy FR
CLdN careers privacy NL

For seafarer jobs, please send your CV and cover letter to recruitment.mla@cldn.com.