Skip to main content

Payroll Officer

>

Ter uitbreiding van het HR-team is CLdN voor haar vestiging in Ritthem (Vlissingen) op zoek naar een accurate, ambitieuze Payroll Officer. Heb jij ervaring in het ondersteunen en professionaliseren van de Payroll-afdeling? Ben jij een Payroll-professional die makkelijk samenwerkt in teamverband, graag bijleert en processen optimaliseert? Zie jij dat cijfermatige zorgvuldigheid bijdraagt aan het welbevinden van je collega’s?  Solliciteer dan zeker naar deze veelzijdige functie.

Wat ga je doen?
In de rol van Payroll Officer ben je verantwoordelijk voor de administratieve uitvoering en opvolging van de maandelijkse payroll-verwerking in Nederland. Deze payroll verwerk je in AFAS. Ervaring met AFAS is daarom een pre. Verder houd je je bezig met (personeels)gerelateerde verzekeringen, pensioenregelingen en toepassing van de juiste fiscale wetgeving. Je rapporteert voor deze taken aan de Head of Payroll. De dagelijkse werkzaamheden bestaat o.a. uit de volgende taken:

 • Correcte maandelijkse verloning via AFAS
 • Eerste contact met collega’s met betrekking tot het beantwoorden van vragen over de verloning
 • Administratieve taken op het gebied van pensioen, verzekeringen en tijdregistratie
 • Verder optimalisatie van de werkprocessen op het gebied van tijdregistratie en verloning
 • Correcte toepassing van de diverse personeelsregelingen, cao en andere vastgelegde arbeidsvoorwaarden.


Jouw profiel
We zijn op zoek naar een zelfstandige Payroll Officer, met een (beperkte) ervaring in het werken binnen het vakgebied van een Payroll Officer. Hierbij ben je iemand die nauwkeurig werkt en het belang kent van vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid in de verwerking van administratieve taken op het gebied van salarisverwerking.

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van HRM of gelijkwaardig door ervaring;
 • Bij voorkeur ten minste 1 jaar werkervaring als Payroll Officer of vergelijkbare functie;
 • Computervaardig, je bent vlot in Excel en Word en hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Online en/of Protime;
 • Kennis van salarisadministratie en/of in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
 • Actuele kennis van sociale wet- en regelgeving en arbeidsrecht


Wat wij bieden
Een fulltime functie in een stimulerende werkomgeving, met een uitdagende baan waar je de kans krijgt om initiatief te tonen. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar ruime mogelijkheden liggen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook bieden wij:

 •  Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Solide pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons kantoor in Ritthem (Vlissingen), met de mogelijkheid om gedeeltelijk/ incidenteel vanuit huis te werken. 


Solliciteren?
Wil je solliciteren op deze functie? Richt je CV en motivatiebrief of je bijkomende vragen aan recruitment.nl@cldn.com t.a.v. Michiel Olthuis (Head of Payroll).
Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen via telefoonnummer 0118-480026.

Over ons
CLdN is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde kade-tot-kade en deur-tot-deur logistieke oplossingen. CLdN is opgericht in 1928 en zorgt voor betrouwbaar, kosteneffectief transport dat de belangrijkste economische gebieden van Europa met elkaar verbindt. Met 30 schepen en meer dan 200 afvaarten per week, biedt CLdN shortsea roll-on / roll-off (ro-ro) verbindingen tussen het Europese continent, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Iberia en Scandinavië en biedt het de laagste CO2-voetafdruk van alle West-Europese RoRo-operators. CLdN's vracht- en multimodale diensten hebben een Europabreed bereik door gebruik te maken van CLdN's uitgebreide netwerk van schepen, terminals en uitrusting. Onze 3.000 medewerkers zorgen ervoor dat CLdN zijn missie kan vervullen: to excel as an integrated provider of maritime links.